MITÄ ASIANTUNTEMUSTA SELITEX TARJOAA?

Kiteytetysti palvelut voidaan jakaa seuraavasti:

  • Yrityskaupat –onko suunnitelmissa yrityksen myyminen tai yrityksen ostaminen tai mahdollisesti sukupolvenvaihdos? Selitexin osakkaalla Sammy Lindholmilla on usean sadan eri tyyppisen järjestelyn kokemus. Saat palvelun haluamissasi palasissa tai avaimet käteen.
  • Yritysjärjestelyt -haluatko muuttaa yritysrakennetta esim. sulautumisen tai jakautumisen kautta? Selitex hoitaa puolestasi prosessin avaimet käteen periaatteella.
  • Rahoituksen järjestäminen -onko yhtiölläsi tarve käyttöpääoman vahvistamiseen tai investoinnin rahoittamiseen. Selitex voi laatia tarvittavat laskelmat ja ennusteet, joita yhtiö tarvitsee rahoitusneuvotteluissa. Selitex voi myös osallistua rahoitusneuvotteluihin.
  • Talousjohtaminen -tarvitsetko apua yhtiösi lukujen analysointiin ja esimerkiksi liiketoiminnan tervehdyttämiseen. Selitexin osakkaalla Sammy Lindholmilla on kokemusta tervehdyttämisprosesseista ja liiketoimintojen kannattavuuden parantamisesta > ohjausta lukujen kautta.

Yrittäjiä kiinnostaa yleensä tietää oman yrityksensä arvo. Tässä linkki artikkeliin, johon Y-Studio haastatteli minua aiheeseen liittyen: Unohtuiko realismi? Yrityksen arvoa ei voi heittää hatusta.